<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <p>Hi Changhyeok,</p>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">On 31.08.2016 16:14, Changhyeok Bae
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CACrLJgCF+bJWKRBUBAhZdxMwBr2GzfxDj+9wX3moz1Bs1eynYw@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="ltr">Leon
        <div><br>
        </div>
        <div>Thanks for your testing and reporting.</div>
        <div>I'll follow up this issue from next week.</div>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
    You are welcome. Next week I will be busy with AGL AMM but after
    that I will be happy to help again with these issues in my spare
    time.<br>
    <br>
    Best regards, Leon<br>
    <blockquote
cite="mid:CACrLJgCF+bJWKRBUBAhZdxMwBr2GzfxDj+9wX3moz1Bs1eynYw@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="ltr">
        <div><br>
        </div>
        <div>Thanks</div>
        <div>Changhyeok</div>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
        <div class="gmail_quote">2016-08-31 21:48 GMT+09:00 Leon Anavi <span
            dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:leon.anavi@konsulko.com" target="_blank">leon.anavi@konsulko.com</a>></span>:<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
            .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi
            Agustin, Tom, Robert, Changhyeok,<br>
            <br>
            Following your request today I have tested GDP 11 RC1
            release on Raspberry Pi 3. In general the images looks good.
            I confirm that Wayland, Weston and the HMI works as
            expected. I noticed a couple of other issues:<br>
            <br>
            * Minor issue with AM Monitor which affects both Raspberry
            Pi 2 and 3. The exact steps to reproduce the test case are
            described in JIRA: <a moz-do-not-send="true"
              href="https://at.projects.genivi.org/jira/browse/GDP-361"
              rel="noreferrer" target="_blank">https://at.projects.genivi.org<wbr>/jira/browse/GDP-361</a><br>
            <br>
            * Bluetoothctl is not working properly on Raspberry Pi 3
            although the built-in Bluetooth device is detected and
            listed by hciconfig -a. There is no problem using
            bluetoothctl on Raspberry Pi 2 with external Bluetooth USB
            dongle. I have share more details about the issue on
            Raspberry Pi 3 in JIRA: <a moz-do-not-send="true"
              href="https://at.projects.genivi.org/jira/browse/GDP-333"
              rel="noreferrer" target="_blank">https://at.projects.genivi.org<wbr>/jira/browse/GDP-333</a><br>
            <br>
            The peripheral devices that I have used for the tests are
            described in the wiki article: <a moz-do-not-send="true"
href="https://at.projects.genivi.org/wiki/display/GDP/GDP+and+peripherals"
              rel="noreferrer" target="_blank">https://at.projects.genivi.org<wbr>/wiki/display/GDP/GDP+and+peri<wbr>pherals</a><br>
            <br>
            Best regards, Leon<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
                <br>
                -- <br>
                Leon Anavi<br>
                Software Engineer<br>
                <a moz-do-not-send="true" href="http://konsulko.com"
                  rel="noreferrer" target="_blank">konsulko.com</a><br>
                <br>
              </font></span></blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Leon Anavi
Software Engineer
konsulko.com
</pre>
  </body>
</html>